Răspuns :
[tex][3^{-2}+(-\frac{1}{3})^2]:0,(2)= (\frac{1}{3^2}+\frac{1}{3^2}):\frac{2}{9}=[/tex]
[tex]= \frac{2}{9}:\frac{2}{9} = 1[/tex]
[tex]= \frac{2}{9}:\frac{2}{9} = 1[/tex]
_ _
I I
I 3⁻² + ( - _1_)² I : 0,(2)
I_ 3 _I
_ _
I I
I(_1_ )² + ( - _1_)² I : 0,(2)
I_ 3 2 _I
__ _
I I
I _1_ + _1_ I : _2_ =
I_ 9 9 _ I 9
_2_ : _2_ =
9 9
1
I I
I 3⁻² + ( - _1_)² I : 0,(2)
I_ 3 _I
_ _
I I
I(_1_ )² + ( - _1_)² I : 0,(2)
I_ 3 2 _I
__ _
I I
I _1_ + _1_ I : _2_ =
I_ 9 9 _ I 9
_2_ : _2_ =
9 9
1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!