Răspuns :
a)
[tex]9:[9+9*(9-9)]=[/tex]
[tex]9:(9+9*0)=[/tex]
[tex]9:(9+0)=[/tex]
[tex]9:9=1[/tex]
[tex]9:[9+9*(9-9)]=[/tex]
[tex]9:(9+9*0)=[/tex]
[tex]9:(9+0)=[/tex]
[tex]9:9=1[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!