Răspuns :
[tex]f(x) = x-3 \\ (-4)*f(-3)*...*f(3)*f(4)=? \\ \\ f(-4)=-4-3=-7 \\ f(-3)=-3-3=-6 \\ f(-2)=-2-3=-5 \\ f(-1)=-1-3=-4 \\ f(0)=0-3=-3 \\ f(1)=1-3=-2\\f(2)=2-3=-1 \\ f(3)=3-3=0 \\f(4)=4-3=1 \\ \\\texttt{Avem un termen 0, deci si produsul va fi 0.}[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!