Răspuns :
6+2×[(3×52-22×18÷32+3×11)÷22]=
=6+2×[(156-396÷32+33)÷33]=
=6+2×[(156-12,37+33)÷33]=
=6+2×[(143,63+33)÷33]=
=6+2×(176,63÷33)=
=6+2×5,35=
=6+10,7=
=16,7
Sper ca e corect. Succes! ^-^
=6+2×[(156-396÷32+33)÷33]=
=6+2×[(156-12,37+33)÷33]=
=6+2×[(143,63+33)÷33]=
=6+2×(176,63÷33)=
=6+2×5,35=
=6+10,7=
=16,7
Sper ca e corect. Succes! ^-^
6+2×[(3×52-22×18÷32+3×11)÷22]=6+2×[(156-396÷32+33)÷22]=
6+2× [(156-12.375+33)÷22]=
6+2×[176.625÷22]=
6+2×8.0284=
6+16.0568=
22.0568
6+2× [(156-12.375+33)÷22]=
6+2×[176.625÷22]=
6+2×8.0284=
6+16.0568=
22.0568
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!