tg^3(x)=tg^2(x)*tg(x) tg^2(x)=cos^2(x)-1 cos(x)=u =>integrala din tg^3(x)=integrala din (-1+u^)/u le desparti : - integrala de 1/u + integrala de u = -lnu +u^2/2 apoi inlocuiesti: u cu cos(x)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!