Răspuns :
x=(√3-1)²/(√3+1)(√3-1) ⇒x=4-2√3 /2 ⇒x=2-√3
y= (2/9)·(4+2√3) ⇒ y=(4/9) ·(2+√3) ⇒
Mg = √4/9)(2+√3)(2-√3) ⇒Mg =√4/9 ⇒Mg= 2/3
y= (2/9)·(4+2√3) ⇒ y=(4/9) ·(2+√3) ⇒
Mg = √4/9)(2+√3)(2-√3) ⇒Mg =√4/9 ⇒Mg= 2/3
√((24/10)*(10/3))= √(24/3)=√8=2√2
5 si 6 vezi atas
sory le facusem pe 4,5,6 de pe prima pagina, unde era un test 2 si untest 3
am gasit un test1 pe adoua pagina
dar doar exe 4 si 5 se vedeau, as le-am facut pe acelea
undea ca detaliu
la (√3-1)/(√3+1) am amplificat cu (√3-1) pt a rationaliza numitorul
pana la urma am gasit si varianta mai simpla pt exe 4, vezi pagina 5
5 si 6 vezi atas
sory le facusem pe 4,5,6 de pe prima pagina, unde era un test 2 si untest 3
am gasit un test1 pe adoua pagina
dar doar exe 4 si 5 se vedeau, as le-am facut pe acelea
undea ca detaliu
la (√3-1)/(√3+1) am amplificat cu (√3-1) pt a rationaliza numitorul
pana la urma am gasit si varianta mai simpla pt exe 4, vezi pagina 5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!