Răspuns :
25:[60:(42:a)-5]=5
60:(42:a)-5=25:5
60:(42:a)-5=5
60:(42:a) =5+5
60:(42:a) =10
42:a=60:10
42:a=6
a=42:6
a=7
60:(42:a)-5=25:5
60:(42:a)-5=5
60:(42:a) =5+5
60:(42:a) =10
42:a=60:10
42:a=6
a=42:6
a=7
rezolvare:
60:(42:a)-5)=25:5
=5
60:(42:a)=5+5
=10
42:a=60:10
42:a=6
a=42:6
a=7
v: 25:(60:(42:7)-5)=5
60:(42:a)-5)=25:5
=5
60:(42:a)=5+5
=10
42:a=60:10
42:a=6
a=42:6
a=7
v: 25:(60:(42:7)-5)=5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!