(3 la puterea a 13*3 la puterea 1):3 la puterea 12 - 3 la puterea a 2a= =3 la puterea 13 *(3+1) : 3 la puterea 12-3 la puterra 2= =4*3 la a 13: 3 la a 12 - 3 la a 2a= =4*3-3 la a 2a= =12-9= =3 Sper ca ti-am fost de folos!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!