Răspuns :
( 1 + 2 x 2 x 2^50 ) : ( 1 + 2^52) + 7^45 : 7^43 =
( 1 + 2^(1+1+50) ) : ( 1 + 2^52) + 7^2 =
( 1 + 2^52 ) : ( 1 + 2^52 ) + 49 =
1 + 49 =
50
( 1 + 2^(1+1+50) ) : ( 1 + 2^52) + 7^2 =
( 1 + 2^52 ) : ( 1 + 2^52 ) + 49 =
1 + 49 =
50
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!