Răspuns :
542+x-117=638
542+x=755
x=213
(43+x)+(537-214)=975
43+x+323=975
43+x=652
x=609
542+x=755
x=213
(43+x)+(537-214)=975
43+x+323=975
43+x=652
x=609
d) 542 + x — 117 = 638 => 542 + x = 638 + 117 => 542 + x = 755 => x = 755 — 542 => x = 213 => S = { 213 }
--------------------------------------------
e) ( 43 + x ) + ( 537 — 214 ) = 975 => 43 + x + 323 = 975 => 43 + x = 975 — 323 => 43 + x = 652 => x = 652 — 43 => x = 609 => S = { 609 }
--------------------------------------------
--------------------------------------------
e) ( 43 + x ) + ( 537 — 214 ) = 975 => 43 + x + 323 = 975 => 43 + x = 975 — 323 => 43 + x = 652 => x = 652 — 43 => x = 609 => S = { 609 }
--------------------------------------------
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!