Răspuns :
6+6:1-6x6:6:1-6+6:6x6 =
6+6-36:6:1-6+1x6 =
6+6-6:1-6+6 =
6+6-6-6+6 =
12-6-6+6 =
6-6+6 =
0+6 =
6
6+6-36:6:1-6+1x6 =
6+6-6:1-6+6 =
6+6-6-6+6 =
12-6-6+6 =
6-6+6 =
0+6 =
6
6+6:1-6×6:6:1-6+6:6×6=
6+6-36:6:1-6+1×6=
12-6:1-6+6=
12-6-6+6=
6-6+6=
0+6=
6
6+6-36:6:1-6+1×6=
12-6:1-6+6=
12-6-6+6=
6-6+6=
0+6=
6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!