Răspuns :
(4x+1)²-(2x+3)²= ( aplicam formula a²-b²=(a+b)(a-b) )
=(4x+1-2x-3)(4x+1+2x+3)=
=(2x-2)(6x+4)
Sper ca te-am ajutat !
=(4x+1-2x-3)(4x+1+2x+3)=
=(2x-2)(6x+4)
Sper ca te-am ajutat !
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!