Răspuns :
Salut,
2x+a = 1
S = 1/6 → îl înlocuiesc pe x cu 1/6.
2•1/6+a = 1
1/3+a = 1
1+3a = 3
3a = 2
a = 2/3.
Succes! :3
2x+a = 1
S = 1/6 → îl înlocuiesc pe x cu 1/6.
2•1/6+a = 1
1/3+a = 1
1+3a = 3
3a = 2
a = 2/3.
Succes! :3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!