Răspuns :
11/2 - 2/3 : 11/6 = 11/2 - 2/3 x 6/11 = 11/2 - 4/11= 121/22 - 8/22= 113/22 =5,1(36)
11/2- 2/3:11/6=
=11/2- 2/3 ×6/11=
=11/2- 4/11=
=(121-8)/22=113/22=5,1(36)
=11/2- 2/3 ×6/11=
=11/2- 4/11=
=(121-8)/22=113/22=5,1(36)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!