Răspuns :
x la 2+5x+6-5x+5=x la 2 -2x+1+6
x la 2 +11=x la 2 -2x +7
2x=7-11
2x=-4
x=-2
x la 2 +11=x la 2 -2x +7
2x=7-11
2x=-4
x=-2
(x+2)(x+3)-5 (x-1)=(x-1)²+6
x^2 + 3x + 2x + 6 - 5x + 5 = x^2 - 2x +1 + 6
x^2 + 5x - 5x - x^2 + 2x = 7 - 11
2x = - 4
x = -4 : 2
x = - 2
x^2 + 3x + 2x + 6 - 5x + 5 = x^2 - 2x +1 + 6
x^2 + 5x - 5x - x^2 + 2x = 7 - 11
2x = - 4
x = -4 : 2
x = - 2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!