Răspuns :
-11:3+3×(-2)-5 = - 11/3 - 6 - 5 = = -11/3 - 18/3 - 15/3 = -44/3 = - 14,(6)
-11:3+3×(-2)-5 =
= -11 : 3 + (-6) -5 =
= -11/3 - 6 -5 =
= -11/3 -11 =
= (-11-33)/3 =
= -44/3 =
= - 14,(6)
= -11 : 3 + (-6) -5 =
= -11/3 - 6 -5 =
= -11/3 -11 =
= (-11-33)/3 =
= -44/3 =
= - 14,(6)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!