Răspuns :
(35+x)x10 -25 =325
( 35+x) x 10 = 325 +25
(35+x) x 10 = 350
35 + x = 350 :10
35+x = 35
x = 35 - 35
x = 0
( 35+x) x 10 = 325 +25
(35+x) x 10 = 350
35 + x = 350 :10
35+x = 35
x = 35 - 35
x = 0
Salut ,
(35 + x) · 10 – 25 = 325 => (35 + x) · 10 = 325 + 25 => (35 + x) · 10 = 350 => 35 + x = 350 : 10 => 35 + x = 35 => x = 35 – 35 => x = 0 => S = {0}
(35 + x) · 10 – 25 = 325 => (35 + x) · 10 = 325 + 25 => (35 + x) · 10 = 350 => 35 + x = 350 : 10 => 35 + x = 35 => x = 35 – 35 => x = 0 => S = {0}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!