Răspuns :
x=6(√x−2−1)
x=6√x−2−6x+6=6√x−2(x+6)2=36(x−2)x2+12x+36=36x−72x2+12x+36−36x+72=0
x2−24x+108=0
(x−18)(x−6)=0x=18,6
x=6√x−2−6x+6=6√x−2(x+6)2=36(x−2)x2+12x+36=36x−72x2+12x+36−36x+72=0
x2−24x+108=0
(x−18)(x−6)=0x=18,6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!