Răspuns :
V(xv,yv)
xv= 7/2<=> -b/2a = 7/2
-(-2m+1)/2= 7/2
2m+1 = 7
2m= 6 => m=3 ;
f(x)= x^2-(6+1)x+3 => f(x)= x^2-7x+3;
xv= 7/2<=> -b/2a = 7/2
-(-2m+1)/2= 7/2
2m+1 = 7
2m= 6 => m=3 ;
f(x)= x^2-(6+1)x+3 => f(x)= x^2-7x+3;
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!