Răspuns :
a) a+(b-c) = a + b - c
b) a-(b+c) = a - b - c
c) a-(b-c) = a - b + c
b) a-(b+c) = a - b - c
c) a-(b-c) = a - b + c
Salut,
a) a+(b-c) = a+b-c.
b) a-(b+c) = a-b-c.
c) a-(b-c) = a-b+c.
Succes! :3
a) a+(b-c) = a+b-c.
b) a-(b+c) = a-b-c.
c) a-(b-c) = a-b+c.
Succes! :3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!