Răspuns :
E(x)=x^2+6x+9+2(x^2-8x+16)
E(x)=x^2+6x+9+2x^2-16x+32
E(x)=3x^2-10x+41
E(x)=x^2+6x+9+2x^2-16x+32
E(x)=3x^2-10x+41
E(x) = x^2+6x+9+2(x^2-8x+16)
E(x) = x^2+6x+9+2x^2-16x+32
E(x) = 3x^2-10x+41
E(x) = x^2+6x+9+2x^2-16x+32
E(x) = 3x^2-10x+41
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!