Răspuns :
4^x=(2^2)^x=*(2^x)^2
(2^x)^2-3*2^x+2=0
2^x=y y>0
y²-3y+2=0
y1=1 =>2^x=1=> x=0
y2=2 =>2^x=2 x=1
(2^x)^2-3*2^x+2=0
2^x=y y>0
y²-3y+2=0
y1=1 =>2^x=1=> x=0
y2=2 =>2^x=2 x=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!