Răspuns :
[tex] (7- \sqrt{3})²= 49- \sqrt{9} =49-3=46[/tex]
C-am asa
Doar ca acolo dupa paranteza fara A ok//
C-am asa
Doar ca acolo dupa paranteza fara A ok//
[tex]\it (7-\sqrt3)^2 = 7^2-2\cdot7\cdot\sqrt3+(\sqrt3)^2 =49-14\sqrt3+3=52-14\sqrt3[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!