Răspuns :
Aceasta este rezolvarea.
SPER CA TE-AM AJUTAT!!
SPER CA TE-AM AJUTAT!!
40+3×{32:8+3×[c+3×(200:4-98:2)]} = 529
40+3×{4+3×[c+3×(50-49)]} = 529
40+3×[4+3×(c+3×1)] = 529
3×[4+3×(c+3)] = 529-40
3×[4+3×(c+3)] = 489
4+3×(c+3) = 489:3
4+3×(c+3) = 163
3×(c+3) = 163 - 4
3×(c+3) = 159
c+3 = 159 : 3
c+3 = 53
c = 53-3
c = 50
40+3×{4+3×[c+3×(50-49)]} = 529
40+3×[4+3×(c+3×1)] = 529
3×[4+3×(c+3)] = 529-40
3×[4+3×(c+3)] = 489
4+3×(c+3) = 489:3
4+3×(c+3) = 163
3×(c+3) = 163 - 4
3×(c+3) = 159
c+3 = 159 : 3
c+3 = 53
c = 53-3
c = 50
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!