Răspuns :
z^2+2+xz-yz-xy=0
z(x+z)-y(x+z)=-2
cu x,y,z ∈Z avem:
(x+z)(z-y)=-2
a)
x+z=-2
z-y=1 le scadem membru cu membru
x+y=-3 ⇒ | x+y |=3
b)
x+z=-1
z-y=2 le scadem membru cu membru
x+y=-3 ⇒ | x+y |=3
z(x+z)-y(x+z)=-2
cu x,y,z ∈Z avem:
(x+z)(z-y)=-2
a)
x+z=-2
z-y=1 le scadem membru cu membru
x+y=-3 ⇒ | x+y |=3
b)
x+z=-1
z-y=2 le scadem membru cu membru
x+y=-3 ⇒ | x+y |=3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!