Răspuns :
(x-3)²-2(x-4)(x+4)=1-(x-5)(x+4)
x²-6x+9-2(x²-4²)=1-(x²+4x-5x-20)
x²-6x+9-2x²+32=1-x²-4x+5x+20
-x²-6x+41=-x²+x+21
-x²+6x+x²-x+41-21=0
5x+20=0
5x=-20
x=-4
x²-6x+9-2(x²-4²)=1-(x²+4x-5x-20)
x²-6x+9-2x²+32=1-x²-4x+5x+20
-x²-6x+41=-x²+x+21
-x²+6x+x²-x+41-21=0
5x+20=0
5x=-20
x=-4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!