Răspuns :
E (X)= (X-7)(X+7)/X(X-7) - 2X+7/X(X+1)*X+1
se simplifica x-7/x-7 dar si x+1 cu x+1 si obtinem
E(x) = x+7/x - 2x+7/x=x-2x+7-7/x = -x/x=-1
se simplifica x-7/x-7 dar si x+1 cu x+1 si obtinem
E(x) = x+7/x - 2x+7/x=x-2x+7-7/x = -x/x=-1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!