Răspuns :
2 2/3 +X = 7 1/3
(2×3+2)/3 + X = (7×3+1)/3
8/3 + X = 22/3
X = 22/3 -8/3
X = 14/3
(2×3+2)/3 + X = (7×3+1)/3
8/3 + X = 22/3
X = 22/3 -8/3
X = 14/3
2 intregi 2/3=8/3 deoarece (2x3+2)/3=8/3
7 1/3 =22/3, deoarece (7x3+1)/3=22/3
x=22/3 - 8/3= 14/3=4 2/3
x= 4 2/3
7 1/3 =22/3, deoarece (7x3+1)/3=22/3
x=22/3 - 8/3= 14/3=4 2/3
x= 4 2/3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!