Răspuns :
x-2•y+13=52 / x3
3x - 6y + 39 = 156
3x - 6y = 156 - 39 = 117
3x - 6x + 1 = 117 + 1 = 118
3x - 6y + 39 = 156
3x - 6y = 156 - 39 = 117
3x - 6x + 1 = 117 + 1 = 118
scadem 13 in prima ecuatie, ne da x-2y=39. Observam ca 3x-6y=3(x-2y). x-2y e cunoscut, mai trebuie doar sa inmultim cu 3 si sa adunam un 1. (rezultatul final il gasesti tu singur :))
sper ca te-am ajutat!
sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!