Răspuns :
a = 21 : 7 * 2 + 81 : 9 * 4
a = 3 * 2 + 9 * 4
a = 6 + 36
a = 42
b = 72 : 8 + 35 - (48 : 6 + 45 : 5)
b = 9 + 35 - (8 + 9)
b = 44 - 17
b = 27
a + b = 42 + 27
a + b = 69
a = 3 * 2 + 9 * 4
a = 6 + 36
a = 42
b = 72 : 8 + 35 - (48 : 6 + 45 : 5)
b = 9 + 35 - (8 + 9)
b = 44 - 17
b = 27
a + b = 42 + 27
a + b = 69
a=21:7×2+81:9×4
a=3×2+9×4
a=6+36
a=42
b=72:8+35-(48:6+45:5)
b=72:8+35-(8+9)
b=72:8+35-17
b=9+35-17
b=44-17
b=27
a+b=42+27
=69
RĂSPUNS:69
a=3×2+9×4
a=6+36
a=42
b=72:8+35-(48:6+45:5)
b=72:8+35-(8+9)
b=72:8+35-17
b=9+35-17
b=44-17
b=27
a+b=42+27
=69
RĂSPUNS:69
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!