Răspuns :
a) (6 * 8) : (4 + 3 - 5) = 48 : 2 = 24
b) 6 * (8 : 4 + 3) - 5 = 6 * 5 - 5 = 30 - 5 = 25
c) 6 * (8 : 4 + 3 - 5) = 6 * 0 = 0
b) 6 * (8 : 4 + 3) - 5 = 6 * 5 - 5 = 30 - 5 = 25
c) 6 * (8 : 4 + 3 - 5) = 6 * 0 = 0
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!