Răspuns :
[tex]log_{3}^{(x-2)} - log_{3}^{(3x-4)}=-2
log_{3}^{ \frac{(x-2)}{(3x-4)} }=-2
\frac{(x-2)}{(3x-4)}=3^{-2}
\frac{(x-2)}{(3x-4)}= \frac{1}{9} [/tex]
9(x-2)=3x-4
9x-18=3x-4
9x-3x=-4+18
6x=14
x=7/3
uite și o poză în cazul în care nu se înțelege ex:
log_{3}^{ \frac{(x-2)}{(3x-4)} }=-2
\frac{(x-2)}{(3x-4)}=3^{-2}
\frac{(x-2)}{(3x-4)}= \frac{1}{9} [/tex]
9(x-2)=3x-4
9x-18=3x-4
9x-3x=-4+18
6x=14
x=7/3
uite și o poză în cazul în care nu se înțelege ex:
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!