Răspuns :
Radical din 12-radical din 3=radical din 4×3-radical din 3=2radical din 3-radical din 3=radical din 3.
Sper ca te-am ajutat
Sper ca te-am ajutat
radical din 12 = 2 radical 3
2 radical 3 - radical 3 = radical 3
2 radical 3 - radical 3 = radical 3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!