Răspuns :
10 : 5 × 4 - 6 = 2
8 × 2 - 4 × 4 = 0
1 + 2 - 3 + 4 + 5 = 9
1 × 2 + 3 - 4 + 5 = 6
8 × 2 - 4 × 4 = 0
1 + 2 - 3 + 4 + 5 = 9
1 × 2 + 3 - 4 + 5 = 6
{[(10 ÷ 5) · 4] - 6 }= 2
[(8 · 2) - (4 · 4)] = 0
1 + 2 - 3 + 4 + 5 = 9
1 · 2 + 3 - 4 + 5 = 6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!