Răspuns :
= (2^2)^31 :(2^15)^4 + 1,8 - 1,6 =
2^62 :2^60 + 0,2 =
2^2 + 0,2 =
4 + 0,2 =
4,2
2^62 :2^60 + 0,2 =
2^2 + 0,2 =
4 + 0,2 =
4,2
=(2^2)^31:(2^15)^4+18:10-1,6=
=2^62:2^60+1,8-1,6=
=2^2+0,2=
=4+0,2=
=4,2
=2^62:2^60+1,8-1,6=
=2^2+0,2=
=4+0,2=
=4,2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!