Răspuns :
4x²-9y²=(2x+3y)(2x-3y)=-5*(2x-3y)=15
atunci 2x-3y=15:(-5)=-3
si
3y-2x= -(2x-3y)=-(-3)=3
atunci 2x-3y=15:(-5)=-3
si
3y-2x= -(2x-3y)=-(-3)=3
4x^2 - 9y^2 = ( 2x + 3y) ( 2x - 3y) = 15
-5 ( 2x - 3y) = 15
2x - 3y = 15 : (- 5)
2x - 3y = - 3 / x -1
-2x + 3y = 3
3y - 2x = 3
-5 ( 2x - 3y) = 15
2x - 3y = 15 : (- 5)
2x - 3y = - 3 / x -1
-2x + 3y = 3
3y - 2x = 3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!