Răspuns :
(2x-3)(2x+3)+4(x-1)²+8(x+1)=
=4x²-9+4(x²-2x+1)+8x+8=
=4x²-9+4x²-8x+4+8x+8=
=8x²+3
=4x²-9+4(x²-2x+1)+8x+8=
=4x²-9+4x²-8x+4+8x+8=
=8x²+3
Salut,
(2x-3)(2x+3)+4(x-1)²+8(x+1)
4x²-9+4(x²-2x+1)+8x+8
4x²-9+4x²-8x+4+8x+8
8x²-1+4
8x²+3.
Succes! :3
(2x-3)(2x+3)+4(x-1)²+8(x+1)
4x²-9+4(x²-2x+1)+8x+8
4x²-9+4x²-8x+4+8x+8
8x²-1+4
8x²+3.
Succes! :3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!