Răspuns :
[tex]-250x(-37)+25x(-250)-250x12=[/tex]
[tex]-250x(1-37+25+1+1+12)=-250x(-36+49)=-250x13[/tex]
[tex]=-3250[/tex]
[tex]-250x(1-37+25+1+1+12)=-250x(-36+49)=-250x13[/tex]
[tex]=-3250[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!