Răspuns :
[tex]( 13^{2} - 12^{2} )[/tex]·2³-3³·2²+1 =
=(169 -144 ) ·2³-27 ·4 +1 =
=25 ·8 -108+1=
=200 -108+1=
= 92 +1 =
= 93
=(169 -144 ) ·2³-27 ·4 +1 =
=25 ·8 -108+1=
=200 -108+1=
= 92 +1 =
= 93
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!