Răspuns :
(3-√2)(3+√2) = 3² - (√2)² = 9 - 2 = 7
Este o formula: (a-b)(a+b) = a²-b².
Este o formula: (a-b)(a+b) = a²-b².
(3-√2)(3+√2)=7
Avem formula de la clasa a 7-a :
(a- b)(a+b) = a² - b²,
care povestită ar fi :
"produsul dintre sumă și diferență este egal cu diferența pătratelor."
(3-√2)(3+√2) = 3² = (√2)² = 9 - 2 = 7
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!