Răspuns :
100-[96:8-(4+2*a)]=96
12-(4+2a)=100-96
12-(4+2a) =4
4+2a=12-4
4+2a=8
2a=8-4
2a=4
a=4:2
a=2
12-(4+2a)=100-96
12-(4+2a) =4
4+2a=12-4
4+2a=8
2a=8-4
2a=4
a=4:2
a=2
100-[12-(4+2×a)]=96
12-(4+2×a) =100-96
12-(4+2×a) =4
4+2×a=12-4
4+2×a=8
2×a=8-4
2×a=4
a=4:2
a=2
sper ca te-am ajutat
12-(4+2×a) =100-96
12-(4+2×a) =4
4+2×a=12-4
4+2×a=8
2×a=8-4
2×a=4
a=4:2
a=2
sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!