Răspuns :
x*y=4²-7=16-7=9
m.g.(x,y)=√xy=√9=3
(x-y)²=(4+√7-(4-√7))²=(4+√7-4+√7)²=(2√7)²=4*7=28
m.g.(x,y)=√xy=√9=3
(x-y)²=(4+√7-(4-√7))²=(4+√7-4+√7)²=(2√7)²=4*7=28
a)[tex] \sqrt{(4+ \sqrt{7})(4- \sqrt{7} ) } = \sqrt{16-7} = \sqrt{9} =3[/tex]
b)(4+√7-4+√7)²=(2√7)²=4·7=28
Cred ca ai copiat tu gresit...
b)(4+√7-4+√7)²=(2√7)²=4·7=28
Cred ca ai copiat tu gresit...
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!