Răspuns :
3,(2)+x < 9,(7)
29/9 + x < 88/9
x < 88/9 - 29/9
x < 59/9
x < 6,(5)
x={0,1,2,3,4,5,6}
29/9 + x < 88/9
x < 88/9 - 29/9
x < 59/9
x < 6,(5)
x={0,1,2,3,4,5,6}
3,(2) + x < 9,(7) => x < 9,(7) - 3,(2) =>
=> x < 6,(5)
=> x apartine {0;1;2;3;4;5;6}
=> x < 6,(5)
=> x apartine {0;1;2;3;4;5;6}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!