Răspuns :
(74-2^3×3^2)^25:8^8 =
= (74 - 8 × 9)^25 : 2^3×8 =
= (74 - 72)^25 : 2^24 =
= 2^25 : 2^24 =
= 2^25-24 =
= 2^1 =
= 2
= (74 - 8 × 9)^25 : 2^3×8 =
= (74 - 72)^25 : 2^24 =
= 2^25 : 2^24 =
= 2^25-24 =
= 2^1 =
= 2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!