Răspuns :
Am atasat rezolvarea:
Daca f se divide cu X + 2, inseamna ca solutia lui X + 2 va fi solutie si pentru f.
X+2 = 0 => X = -2. Deci, f(-2) = 0 , deoarece -2 este solutie pentru f.
Daca f se divide cu X + 2, inseamna ca solutia lui X + 2 va fi solutie si pentru f.
X+2 = 0 => X = -2. Deci, f(-2) = 0 , deoarece -2 este solutie pentru f.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!