Răspuns :
Mg=√(axb)
Mg=√(3√3-2√5)(3√3+2√5) din formula generala:(a-b)(a+b)=a²-b²
Mg=√(3√3)²-(2√5)² aici tot sub radical
Mg=√(9x3-4x5)
Mg=√(27-20)
Mg=√7
Mg=√(3√3-2√5)(3√3+2√5) din formula generala:(a-b)(a+b)=a²-b²
Mg=√(3√3)²-(2√5)² aici tot sub radical
Mg=√(9x3-4x5)
Mg=√(27-20)
Mg=√7
Mg=√(a*b)
Mg=√(3√3-2√5)(3√3+2√5)
Am aplicat formula (a-b)(a+b)=a^2-b^2
Mg=√[(3√3)^2-(2√5)^2]
Mg=√(3^2*3-2^2*5)
Mg=√(27-20)=√7
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!