Răspuns :
a+b=70 => b=70-a;
b+c=40 => 70-a+c=40, inmultesti cu -1 ca sa schimbi semnele si obtii
-70+a-c=-40 => a-c=-40+70, deci a-c=30
b+c=40 => 70-a+c=40, inmultesti cu -1 ca sa schimbi semnele si obtii
-70+a-c=-40 => a-c=-40+70, deci a-c=30
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!