Răspuns :
[(n:9-49)×7]-[(796-715):9]=12
[(n:9-49)×7]-(81:9)=12
[(n:9-49)×7]-9=12
(n:9-49)×7=21
n:9-49=3
n:9=52
n=52×9=468
[(n:9-49)×7]-(81:9)=12
[(n:9-49)×7]-9=12
(n:9-49)×7=21
n:9-49=3
n:9=52
n=52×9=468
[(n:9-49)×7]-[(796-715):9]=12
(n:9)-49)×7=12+(81:9)
(n:9)-49)×7=12+9
(n:9)-49×7=21
(n:9)-49)=21:7
(n:9)=3+49
n:9=52
n=52×9
n=468
Verificare:
[(468:8-49)×7]-[(796-715):9]=12
3×7-9=12
21-9=12
12=12
(n:9)-49)×7=12+(81:9)
(n:9)-49)×7=12+9
(n:9)-49×7=21
(n:9)-49)=21:7
(n:9)=3+49
n:9=52
n=52×9
n=468
Verificare:
[(468:8-49)×7]-[(796-715):9]=12
3×7-9=12
21-9=12
12=12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!