Răspuns :
Mijloc AB =M((1+3)/2;(2+5)/2)=M(2;7/2)
d= √(2-0)²+(7/2-0)²)=√(4+49/4)=√((16+49)/4)=√(65/4)=√65/√4=(√65)/2
d= √(2-0)²+(7/2-0)²)=√(4+49/4)=√((16+49)/4)=√(65/4)=√65/√4=(√65)/2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!