Răspuns :
49×16-41×45+25×49 =
= 49×(16+25) - 41 ×45 =
= 49 × 41 - 41 × 45 =
= 41 × (49 -45) =
= 41 × 4 =
= 164
= 49×(16+25) - 41 ×45 =
= 49 × 41 - 41 × 45 =
= 41 × (49 -45) =
= 41 × 4 =
= 164
[tex]49\times16-41\times45+25\times49 = \\ \\ =49\times(16+25)-41\times 45 = \\ \\ = 49\times41-41\times 45 = \\ \\ = 41\times (49-45) = \\ \\ = 41\times 4 = \\ \\ = 164[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!